Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Home Η ΕΤΑΙΡΙΑ

ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ! Ένα υπέροχο ταξίδι !

Το 1978, λίγοι άνθρωποι πίστεψαν ότι μια νεοσύστατη εταιρία που βρίσκεται στην έρημο της Αριζόνα, θα αναπτυσσόταν και θα άγγιζε τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων σε περισσότερες από 158 χώρες. Αλλά τότε, μόνο λίγοι γνώριζαν την προσωπικότητα του ιδρυτή μας, Rex Maughan.

Με το σκεπτικό, «βοηθώντας τους άλλους να αποκτήσουν αυτό που επιθυμούν, θα αποκτήσεις και εσύ αυτό που θέλεις», ο Rex είχε το θάρρος να ονομάσει την εταιρία Forever Living, και στη συνέχεια εργάστηκε για να εξασφαλίσει ότι θα επιβεβαιώσει το όνομά της.
Τα προιόντα μας διαθέτουν μόνο την καλύτερη ποιότητα και παράγονται με φυσικό και αγνό τρόπο.

Από το ξεκίνημα της εταιρίας, ο ιδρυτής μας Rex Maughan πίστεψε στην ιδέα ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές των προιόντων κερδίζοντας χρήματα και με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση.
Ο Rex Maughan δεν θέλησε να επενδύσει εκατομμύρια δολαρίων στη διαφήμιση και τους μεσάζοντες. Ήταν πεπεισμένος ότι ο δρόμος πως ο δρόμος έπρεπε να είναι απλός και άμεσος.

Η προσωπική εμπειρία είναι η καλύτερη μέθοδος προώθησης

Αυτός που θα πίστευε στα προιοντα από την προσωπική του εμπειρία με αυτά, θα τα σύστηνε με περισσότερο ενθουσιασμό σε άλλους και θα μπορούσε να αποκτήσει ένα εισόδημα με την προώθηση αυτών των προιόντων.

Η Forever Living Products προσφέρει ένα ασφαλές μέλλον και δυνατότητες κέρδους χωρίς οικονομικό ρίσκο.
Προσφέρει σε όλους τους ανθρώπους, σε όποιο μέρος της γης κι αν βρίσκονται, την ευκαιρία να γίνουν πραγματικά ανεξάρτητοι.

Θέλεις να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση ΤΩΡΑ ?

Μπορώ να σε βοηθήσω να εξασφαλίσεις την Οικονομική σου Ανεξαρτησία και να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου !

Πάρτε μας τηλ στο +30 210 6811226 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@aloehome.gr

Θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε την ιδέα σας και να γνωριστούμε

Επικοινωνήστε μαζί μας