Φιλανθρωπικό Μπαζάρ Προϊόντων Ευεξίας και Ομορφιάς

Η εποχή των γιορτών είναι η περίοδος που όλοι νοιώθουμε πιο ανεβασμένη διάθεση και μια περίοδος για Φιλανθρωπία και ενίσχυση ατόμων που το έχουν ανάγκη.

Η φιλανθρωπία ετυμολογικά σημαίνει «Αγάπη του Ανθρώπου», φροντίδα, θρέψη ανάπτυξη, ενίσχυση δεινοπαθούντων συνανθρώπων.

Μία κοινωνία είναι συνδεδεμένη μεταξύ των μελών της, και κάθε φορά που πονάει ένα μέρος της πονάει και το Όλον.
Όταν ο συνάνθρωπός μας  χρειάζεται φροντίδα και την προσφέρουμε, είναι σαν να προσφέρουμε την φροντίδα στον ίδιο μας  τον Εαυτό.

Σε κάθε εποχή η Φιλανθρωπία είχε σαν στόχο να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων ή κοινοτήτων . Πρόκειται για πρωτοβουλίες Ιδιωτών ή Ιδρυμάτων και ανθρώπων με μεγάλη δραστηριότητα στον εθελοντισμό !

Σε μια τέτοια ιδιαίτερη εποχή με πολλά οικονομικά προβλήματα ενώνουμε τις δυνάμεις μας σαν ομάδα και προσφέρουμε το καλύτερο που μπορούμε!

Το www.aloehome.gr δραστηριοποιείται σ΄αυτόν τον τομέα από το 2010 και με κάθε αγορά προϊόντων Ευεξίας και Ομορφιάς  μέρος των κερδών μας πηγαίνουν για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας!

browardgift

Φέτος επιλέξαμε να προσφέρουμε την Αγάπη μας και την ενίσχυσή μας στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Νοητική Στέρηση «TΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» έτσι ώστε να συνεχιστεί αυτό το σημαντικό έργο.

Με έτος ίδρυσης το 1978, ο μη κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές ανάγκες «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ», αποτελεί έναν από τους παλαιότερους φορείς στην Ελλάδα που φροντίζει για την ένταξη των ατόμων με νοητική στέρηση στην ελληνική κοινωνία !

Επίσης φέτος το Aloehome και η καταπληκτική ομάδα μου συμμετείχε και εθελοντικά στο Πανηγύρι της Αγάπης 2016 του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ προσφέροντας Δωρεάν προϊόντα ομορφιάς προς  πώληση για τη στήριξη του Συλλόγου

 

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !

prosklisi_ergastiriou

Σας περιμένουμε στο Φιλανθρωπικό Μπαζάρ Προϊόντων Ευεξίας και Ομορφιάς

Χρύσα Ντζιούνη
Ιδιοκτήτης Επιχείρησης
Forever
www.aloehome.gr
6974 058958

No comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε σωστά τους αριθμούς * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.